Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Καλωσήρθατε στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας μας.

Ιστορικό

1996: Η VAN A.E., ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη για να δραστηριοποιηθεί ως τεχνική εταιρία με ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα μέριμνας του περιβάλλοντος.Οι πρώτες δραστηριότητες αφορούν σε μελέτες προïόντων (σχεδιασμός, σήμανση CE) καθώς και παραγωγικών διαδικασιών (πιστοποιήσεις, συστήματα ποιότητας) και δραστηριότητες κατασκευών σε ειδικά ηλεκτρομηχανολογικά έργα.

1997: Συνάπτει συνεργασία με την Αυστριακή Εταιρία Werner & WeberG.m.b.H., για την προώθηση στην Ελληνική αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού συλλογής, συμπίεσης και οικολογικής μεταφοράς υλών, υλικών, απορριμμάτων και αποβλήτων. 

1999: Αποπερατώνει στη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου του Νομού Κιλκίς κτιριακές εγκαταστάσεις για τη λειτουργία της βιομηχανικής της παραγωγής με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Τον ίδιο χρόνο συνάπτει συμφωνία εκπροσώπησης και συνεργασίας με το φορέα ελέγχου Ε.Β.Ε.Τ.Α.Μ. Α.Ε., σε ελέγχους και πιστοποιήσεις υλικών, προïόντων και παραγωγικών εγκαταστάσεων.

2000:Επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την αποκομιδή βιομηχανικών αποβλήτων, λαμβάνοντας προς τούτο τη σχετική άδεια από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Κιλκίς. Με ειδικά οχήματα και πλήρη εξοπλισμό, για τη συλλογή, φόρτωση, μεταφορά και εκφόρτωση αστικών και βιομηχανικών απορριμμάτων και αποβλήτων, η δραστηριότητα αυτή εξυπηρετεί σήμερα το σύνολο σχεδόν των εγκατεστημένων βιομηχανιών στο Νομό Κιλκίς.


2002:
Συνάπτει συνεργασία με την Αυστριακή εταιρία Austropressen Roither G.m.b.H., για την προώθηση στην Ελληνική αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού συμπίεσης και δεματοποίησης υλών, υλικών, απορριμμάτων και αποβλήτων.


Θα μας βρείτε

Διεύθυνση
Σταυροχώρι, Κιλκίς – Βιομηχανική Περιοχή, 61100, ΚΙΛΚΙΣ

Ώρες
Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00πμ–5:00μμ

VAN A.E.

Τεχνική Εμπορική & Βιομηχανική Εταιρία

Search

Θα μας βρείτε

Διεύθυνση
Σταυροχώρι, Κιλκίς Βιομηχανική Περιοχή,
61100, ΚΙΛΚΙΣ

Ώρες
Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00πμ–5:00μμ

Πληροφορίες

Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρία

Search